Skip to main content
Made to discover

MADE TO DISCOVER.

BMW ACCESSOIRES.

Onze acties

MADE TO MATCH.

MADE TO MATCH.

15% korting op BMW Dakboxen.*

U trekt eropuit met uw BMW deze zomer? Met BMW Dakboxen breidt u de bagageruimte van uw BMW aanzienlijk uit, zonder aan comfort in te boeten. BMW Dakboxen zijn volgens de strengste veiligheidsnormen gebouwd, waardoor u zorgeloos kan genieten van alle vrijheid. Een gebruiksvriendelijke oplossing die u in een handomdraai installeert, geoptimaliseerd voor puur rijplezier. Maak een statement en laat uw dakbox spuiten in de kleur die bij uw wagen en uw eigen stijl past. Geniet van 1/06 tot en met 31/08 van 15% korting op alle BMW Dakboxen.

 

*Info en voorwaarden op bmw.be/actie

BMW Car Care

MADE TO REFRESH.

20% korting bij aankoop van 3 BMW Car Care Producten.*

Laat de zomer binnen in uw BMW met BMW Car Care producten. De BMW Natural Air starterskit verfrist uw interieur met een keuze uit vijf gesofisticeerde geuren. Reinigingsproducten als de BMW Soft Top reiniger en de BMW Interieurreiniger zijn samengesteld om de hoogwaardige materialen van uw BMW grondig te reinigen en krachtig te beschermen. Kom fris voor de dag en vertrouw op de hoge kwaliteitsstandaard van BMW voor een optimaal resultaat. Van 1/06 tot en met 31/08 profiteert u van 20% korting bij aankoop van drie BMW Car Care producten.

 

*Info en voorwaarden op bmw.be/actie

VOOR ZORGELOZE ZOMERTRIPS.

VOOR ZORGELOZE ZOMERTRIPS.

Met een BMW Vakantiecheck voor €55 vertrekt u zonder zorgen.*

Ga zorgeloos de zomer in: breng uw BMW helemaal in vakantiestemming met een BMW Vakantiecheck. Tijdens dit nazicht controleren we alle vitale punten voor uw reis- en rijplezier: banden, remmen, verlichting, motor, veiligheid, comfort en navigatiesoftware. Van 1/06 tot en met 31/08 betaalt u €55 voor uw BMW Vakantiecheck en ontvangt u er gratis een BMW Glasreiniger bij.

 

*Info en voorwaarden op bmw.be/actie

In de kijker.

BMW Car Care Producten.

BMW Car Care producten.

Met de BMW Onderhoudsproducten kunt u uw wagen zelf een grondige verwenbeurt geven. Al deze producten zijn perfect afgestemd op de kwaliteitsvolle materialen van uw BMW, voor een zachte reiniging én een duurzame bescherming.
Ik ontdek meer
BMW M Performance Parts

BMW M Performance Parts.

Take your BMW to the next level.
Ik ontdek meer
Een afspraak met u BMW Partner maken kan altijd en overal.

BMW 24/7 Service App.

Een afspraak met u BMW Partner maken kan altijd en overal.
Maak een afspraak
Volg onze nieuwtjes.

Volg onze Nieuwtjes.

Naar de news
Reserveer een Proefrit.

Reserveer een Proefrit.

Reserveer hier
BMW contact

Maak een Sales Afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Maak een Service Afspraak.

Maak een afspraak
Top