Skip to main content

Financial Services.

OMDAT U TELT.

BMW FINANCIAL SERVICES.

Pure financiële dienstverlening. Daar draait het om bij BMW Financial Services. Want als lease- en financieringsmaatschappij binnen de BMW Group willen wij graag dat u met een BMW rijdt. En als wij daar met onze dienstverlening een bijdrage aan kunnen leveren, dan doen wij dat graag.
BMW Financial Services biedt u daarom aantrekkelijke mogelijkheden om de financiële aspecten van het rijplezier optimaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Zo bieden wij u diverse mogelijkheden op het gebied van services en financiële formules voor uw favoriete BMW. En door de bevoorrechte samenwerking met het BMW dealernet, kunt u dat allemaal regelen bij uw verdeler.

VOOR PARTICULIEREN.

Een service die op hetzelfde hoge niveau staat als uw wagen. Dat is wat wij u als particulier |LS|1|RS| bieden bij BMW Financial Services. Aangezien wij deel uitmaken van de BMW Group, begrijpen wij perfect uw wensen als BMW bestuurder. Hierop spelen we in met financiële formules die helemaal afgestemd zijn op uw behoeften, en al even performante verzekeringsproducten.

Contacteer ons

VOOR PROFESSIONELEN.

Bij BMW Financial Services weten we exact wat u verwacht als professionele klant. Daarom bieden wij u financiële formules en verzekeringsproducten die helemaal op uw maat gesneden zijn, met een optimale service en tegen een zeer concurrentieel tarief.

Contacteer ons
Top